Новини та події

10 Jul 2018

Дитяча кулінарна школа: готуємо пасту з вершковим соусом

Чергове заняття для маленьких кулінарів відбудеться у неділю 15 липня о 12 годині.

Паста - улюблена їжа жителів Апенінського півострова. В Італії існує безліч її видів - спагетті, канеллоні, пенне, тальятелле...

В неділю малюки будуть вчитись готувати класичну страву - пасту з вершковим соусом. Допоможуть їм наші вчителі - команда професійних кухарів.

Також на маленьких кулінарів чекатиме анімаційна програма та розваги, а в кінці заняття – дегустація страв, зроблених ними власноруч.

Вартість - 100 грн.

Замовити місце для вашої малечі можна за телефоном:
(044) 205 35 25