Євгеній Грибеник, наш Шеф-кухар, озброївшись весняними кулінарними ідеями, представив нове меню, що складається з блюд із спаржею.
Здорове харчування неможливе без вживання цього смачного і корисного овоча. Відомі кухарі, прибічники напряму "Healthy Food", включають у свої страви саме спаржу.
Шеф-кухар Cosmopolite Євген Грибеник розробив спеціальну пропозицію, до якої увійшли його спаржеві шедеври:
- Листя бебі-шпината і руколи із запеченим аспарагусом, слабосоленим лососем та яйцем пашот
- Суп-пюре зі спаржі з тартаром з яловичини і перепелиним яйцем
- Філе судака з зеленою спаржею, кіноа та соусом Сабайон Мартіні
Дивіться повне меню за цим посиланням та бронюйте столики в Cosmopolite:
(044) 205 35 25
Ресторан Cosmopolite
вул. В. Гетьмана, 6