Пропозиції та новини

У цьому розділі зібрана інформація про всі актуальні пропозиції, новини, фото- і відеозвіти з проведених заходів.

28 Sep 2020

Команда готелю Mercure Kyiv Congress вітає всіх з Міжнародним Днем Туризму!

Це - свято для тих, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок, ділові подорожі, бажання відкривати нові горизонти. І це - свято для усіх працівників готельного напрямку, для команди Mercure Kyiv Congress. 

У сучасному світі туристична галузь є однією з найбільш потужних та динамічних галузей економіки, адже туризм сприяє розвитку багатьох інших галузей - транспорту, зв'язку, торгівлі, будівництва, виробництва товарів тощо.

Сучасний Київ – провідний туристичний центр України. Місто динамічно розвивається, реставрується, відновлюються його унікальні історико-культурні пам'ятники, будуються нові об'єкти інфраструктури для бізнесу та відпочинку.

Готель Mercure Kyiv Congress як представник глобальної мережі Accor Hotels приймає туристів із багатьох країн світу - США та Канади, Китаю та Туреччини, Великобританіі та Франції, Індії та Австралії - з усіх куточків Землі.

Ми завжди раді приймати гостей та надавати їм найкращий сервіс! І, звичайно, нам є що їм показати в нашому чудовому місті!

З Днем Туризму!

Ласкаво просимо до
Mercure Kyiv Congress!

(044) 205 35 20